Priser i: 
På svenska In Englishinterior1900

interior1900 är en internetbutik som specialiserat sig på äldre tapeter. Tapeterna är till största delen tillverkade i Skandinavien. De är alla gamla, inga nytryck förekommer.

Är du intresserad av någon vara kan du göra förfrågningar via e-mail. Kanske vill du ha ett foto av någon detalj, eller någon ytterligare information.

Vid köp gäller:

Om du vill göra en beställning, ber vi dig att beställa via hemsidan. Börja med att lägga de varor du är intresserad av i kundvagnen, och gå sedan till kundvagnen. Inte förrän du har klickat på "Bekräfta uppgifterna" är varan beställd. Du kan alltså påbörja en beställning för att se vad totalpriset blir, utan att behöva fullfölja ordern. När din beställning är mottagen, får du en automatisk orderbekräftelse. Var vänlig och kontakta oss om den uteblir. Du kan välja mellan att betala mot postförskott eller att förskottsbetala. Vill du betala med kort kan du välja postförskott och betala med kortet på posten när du hämtar ut postförskottet. Vi reserverar oss mot felaktigt lagersaldo.

Ej utlösta paket! Vid outlöst paket debiteras kunden för våra faktiska frakt- och administrativa kostnader, även ev returfrakt. Minsta debitering 300:-. Faktureras 10 dgr netto! Obetald faktura går till inkasso och därefter vidare till kronofogden. 

Eftersom vi köper in våra varor från privatpersoner, gäller speciella skattregler för begagnathandel ( vinstmarginalbeskattning ) - även när varorna är oanvända. Det finns ingen avdragbar moms i
priserna. Ingen moms tillkommer heller på de angivna priserna.

Vi kommer att skicka varan så snabbt som möjligt. Du har som privatperson 2 veckors returrätt, men får då betala båda frakterna, även eventuell rabatterad postförskottsavgift. Vi håller strikt på tidsgränsen. Kontakta oss före en eventuell retur - gärna via mail. Tiden från det du fått paketet tills det att du kontaktat oss gäller. Alla tapetbårder och vissa tapeter säljs som metervara. Dessa artiklar finns det ingen returrätt på.

Tapetrullar som påbörjats användning kan inte returneras eller reklameras.

Du är alltid välkommen med frågor.

Besöksadress efter överenskommelse.

Postadress:
interior1900
Magnus Karlsson
Skaragatan 35
531 33  Lidköping

tel 0510-20899
mobil 070-2104242
Vi arbetar med interior1900 på deltid. Vi kan tyvärr därför inte alltid svara i telefon. Mail är bättre för oss, vi ringer gärna upp.

Bankgiro: 321-4723

2018-01-24