Priser i: 
På svenska In Englishinterior1900

interior1900 är en internetbutik som specialiserat sig på äldre tapeter. Tapeterna är till största delen tillverkade i Sverige. De är alla gamla, inga nytryck förekommer.

Är du intresserad av någon vara kan du göra förfrågningar via e-mail. Kanske vill du ha ett foto av någon detalj, eller någon ytterligare information.

Vid köp gäller:

Vi reserverar oss mot felaktigt lagersaldo.

Eftersom vi köper in våra varor från privatpersoner, gäller speciella skattregler för begagnathandel ( vinstmarginalbeskattning ) - även när varorna är oanvända. Det finns ingen avdragbar moms i
priserna. Ingen moms tillkommer heller på de angivna priserna.

Vi kommer att skicka varan så snabbt som möjligt. Du har som privatperson 2 veckors returrätt, men får då betala returfrakten. Vi håller strikt på tidsgränsen. Kontakta oss före en eventuell retur - gärna via mail. Tiden från det du fått paketet tills det att du mailat oss gäller. Tapetbårder säljs som metervara, och dessa artiklar finns det ingen returrätt på.

Tapetrullar som påbörjats användning kan inte returneras eller reklameras.

Du är alltid välkommen med frågor.

Besöksadress efter överenskommelse.

Postadress:
interior1900
Magnus Karlsson
Skaragatan 35
531 33  Lidköping

Telefon 070-2104242

Vi arbetar med interior1900 på deltid. Vi kan tyvärr därför inte alltid svara i telefon. Mail är bättre för oss, vi ringer gärna upp.

Bankgiro: 321-4723

2021-01-17